با ضربات مهلکی که اخیرا گروهای تروریستی طالبان پاکستانی و جیش العدل ایرانی به نیروهای نظامی و انتظامی پاکستان و ایران زدهاند بسیار بعید است که این دو کشور دست روی دست بگذارند و شاهد حملات بیشتری به نیروها و خاک خود باشند. با درنظرداشت این مساله، احتمال این که ایران و پاکستان در یک ائتلاف اعلام نهشده علیه گروههای تروریستی در خاک افغانستان و پاکستان اقدام نمایند دور از انتظار نخواهد بود.
خبرگزاری پایتخت؛ با توجه به ضعف جدی اقتصادی و پراکندگی سیاسی و عدم توان لازم برای عملیات پهپادی و موشکی پاکستان، شاید این کشور از توان تاکتیکی کمتری نسبت به ایران برای عملیات علیه تروریستان در داخل خاک خودش و در افغانستان برخوردار باشد؛ اما ایرانیها با توجه به قدرت فوق العاده موشکی و پهپادی شان بعید نیست که به زودی عملیاتی را علیه گروه تروریستی جیش العدل در خاک پاکستان و افغانستان انجام دهد.
فرض بگیریم که دو کشور ایران و پاکستان حملات انتقام جویانهای را به سازمانهای تروریستی تی تی پی و جیش العدل انجام دادند آیا این عملیات های محدود و چند روزه سبب نابودی این دو سازمان خواهد شد؟ معتقدم که یک یا چند عملیات در مرزهای این دو کشور یا حتی داخل افغانستان سبب از میان رفتن توان عملیاتی دو سازمان تروریستی یاد شده نمیشود.
پاکستانیها و ایرانیها باید این واقعیت را درک کنند که تا فکر اساسی برای گروه تروریستی مادر که اینک در افغانستان حاکم شده نکنند و افغانستان را از سازمانهای تروریستی نگیرند این گروههای تروریستی همچنان قوی و قدرتمند در حاشیه مرزهای این کشورها حضور خواهند داشت و به حملات تروریستی خود در داخل خاک ایران و پاکستان ادامه خواهند داد.
بنابراین، ایران و پاکستان برای اینکه برای همیشه از شر تروریستان تی تی پی و جیش العدل خلاص شوند باید در گرفتن قدرت سیاسی و نظامی از طالبان و سپردن آن به مردم و همه اقوام افغانستان با شهروندان به ستوه آمده کشور و جریانهای مقاومت و جبهههای نظامی و سیاسی همکاری نمایند تا هرچه سریعتر هم ملت افغانستان، هم کشورهای منطقه و هم جهان از شر گروههای متراکم تروریستی موجود در افغانستان نجات پیدا کنند.